Algemene informatie

Algemene informatie

Mondgezondheid maakt deel uit van de algemene gezondheid. Ons doel is om u te helpen een optimale mondgezondheid te bereiken en te behouden. Bij onze kennismaking verzamelen wij daarom de noodzakelijke gegevens om uw huidige mondconditie in kaart te brengen en uw wensen te bespreken. Hiervoor moet de gezondheidsvragenlijst ingevuld worden. Zo kunnen wij zo optimaal mogelijk aan uw verwachtingen voldoen.

Openingstijden

Op maandag t/m vrijdag is de praktijk geopend van 07.45 uur tot 12.30 uur en van 13.15 uur tot 16.30 uur.

Bereikbaarheid / toegankelijkheid

De praktijk is telefonisch bereikbaar op nummer: 0492-504770. Tijdens werktijd wordt u dan te woord gestaan door een baliemedewerkster. In het weekend staat het antwoordapparaat aan voor de weekenddienst. Het antwoordapparaat geeft u informatie over de dienstdoende orthodontist en het bijbehorende telefoonnummer.

Uw afspraak

Wij behandelen uitsluitend na afspraak. Indien u uw afspraak niet kunt nakomen, dient u deze minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, anders kunnen wij de voor u gereserveerde tijd in rekening brengen.

Pijnklachten

Wanneer u een pijnklacht heeft, wacht dan niet tot de volgende controle, maar neem contact met ons op zodat wij u zo spoedig mogelijk kunnen helpen.

Medische gegevens

Voor ieders veiligheid verzoeken wij u om ons steeds te informeren omtrent medische bijzonderheden, zoals zwangerschap, medicijngebruik, ziektes, infecties, afwijkingen, etc.

Privacyregeling en geheimhouding

Patiƫnteninformatie wordt niet aan derden door gestuurd of verteld zonder overleg met de orthodontist en met mede weten van de patiƫnt. Alle informatie blijft binnen de praktijk, behalve als het informatie betreft voor een specialist of tandarts, die de informatie nodig heeft.

Klanttevredenheid

Wij meten met regelmaat de klanttevredenheid om op de hoogte te blijven van uw wensen en behoeften. Vanzelfsprekend kunt u deze ook melden bij de baliemedewerkster en/of de orthodontist.

Betalingsvoorwaarden

De betaling van behandelingen gaat via het factoringbedrijf Netpoint Factoring B.V. Informatie over de betalingsvoorwaarden is te verkrijgen bij de baliemedewerkster of hier. Netpoint factoring is ook telefonisch bereikbaar op nummer: 0416-541509.

Meningsverschil

Indien u een meningsverschil heeft met uw orthodontist en denkt dat de orthodontist aantoonbaar in gebreke is gebleven, zonder dat u dat samen heeft kunnen oplossen, dan kunt u zich richten tot de KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Tandheelkunde) en om bemiddeling vragen.