De praktijk

De praktijk is sinds 2008 gevestigd in het centrum van Helmond, aan de Kromme Steenweg nummer 23. De praktijk beschikt over eigen parkeerplaatsen waar u bij uw bezoek gebruik van kunt maken. Tevens is er een bushalte voor de deur, zodat de praktijk ook per openbaar vervoer goed te bereiken is.

Bij de inrichting van de praktijk hebben wij gestreefd naar een modern, open en vriendelijk karakter.

Het team

Het team bestaat uit één orthodontist en meerdere orthodontie-assistentes. Een orthodontist is een tandarts die na de studie tandheelkunde nog eens vier jaar extra aan de universiteit een fulltime specialisatie heeft gevolgd

Voor multidisciplinaire behandelingen werkt ons team samen met uw tandarts en indien nodig met andere specialisten zoals kaakchirurgen, parodontologen of implantologen.

Drs. R.W.G.J. van ’t Hullenaar

De heer van ’t Hullenaar heeft zijn opleiding tot tandarts gevolgd aan de Radboud Universiteit Nijmegen van 1997 tot 2002. Aansluitend heeft hij een jaar gewerkt als tandarts in een groepspraktijk in Keulen (Duitsland). Van 2003 tot 2007 volgde hij de de fulltime specialisatie tot orthodontist aan bovengenoemde universiteit. Sinds 2007 is hij gevestigd als specialist te Helmond.

Lidmaatschappen:

KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde)

VVO (Vereniging van Orthodontisten)

ZNOV (Zuid Nederlandse Orthodontisten Vereniging)

NVOS (Nederlandse Vereniging voor Orthodontische Studie)

EOS (European Orthodontic Society)